Bitcoin voor gevorderden

Je hebt inmiddels je eerste aankoop van bitcoins gedaan en wilt hier meer mee doen. Hier vind je tips en de beste platformen om verder te handelen met bitcoin en andere cryptocurrencies.

"Bitcoin would be convenient for people who don’t have a credit card or don’t want to use the cards they have."
Satoshi Nakamoto
Bitcoin creator

Bitfinex

Bitfinex is marktleider op gebied van handelsvolume van Bitcoin en een van de grootste bitcoin trading platforms. Inmiddels zijn er ook erg veel andere cryptocurrencies toegevoegd. Op bitfinex is het tevens mogelijk om geld en cryptocurrencies uit te lenen en op deze manier passieve inkomsten te genereren. Om te kunnen handelen op bitfinex is een ID verificatie verplicht.

Het is lastig om direct euro’s op bitfinex te storten. Aangeraden wordt om dit om te zetten in bijvoorbeeld bitcoin, te handelen en vervolgens weer via bitcoin van bitfinex af te halen.

Binance

Binance is een relatief nieuw handelsplatform en richt zich vooral op andere cryptocurrencies, ook wel altcoins genoemd. Binance heeft zich de afgelopen jaren snel opgewerkt tot een van de grootste trading platforms. Op Binance kunnen bijna alle altcoins gevonden worden, welke zeer snel in waarde kunnen stijgen en dalen. Oftewel een groter risiso dan bitcoin, maar ook een grotere kans op forse winst.

Het grootste voordeel van Binance is dat een ID verificatie niet verplicht is! Dit is wel verplicht om direct euro’s op dit platform te storten, maar voor crypto stortingen en opnames is dit niet nodig.

Crypto.com

Een recente en zeer veelbelovende ontwikkeling is Crypto.com. Dit is een website waarbij cryptocoins ingezet kunnen worden, het zogenaamde staken. Hierop is jaarlijks tot 12% rente haalbaar! Daarbij komt er binnenkort een europese credit card waarmee je betalingen op onder andere netflix en spotify tot 100% vergoed kunt krijgen in MCO-coins. Daarbij heeft de waarde van MCO-coins de afgelopen periode een stabiele stijging doorgemaakt.

Als je je aanmeldt via onderstaande link en 50 MCO inzet krijg je tevens € 50 gratis! Indien de mobiele app vraagt om een referral code vul dan gxczq8ccp3 in. MCO is te koop via binance.com